Вакуумний масажер cellules б\у | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Вакуумний масажер cellules б\у

№101490

Регион: Киев

Дата: 22.02.18 в 07:41

Описание:

60грн или обмен.

Требует ремонта, почему не работает не знаю. Не технарь я.



Описание: Параметри

Вид масажера:Вакуумний массажер

Працює від:Аккумулятора

Вага товару:260 гр.

Колір (основний):Білий

Матеріал товару (основний):Пластик

Тиск:50 КПа.

Показати всі характеристики

Опис

Комплектація:



- Вакуумний массажер Celluless

- 1 насадка для Celluless

- Зарядний пристрій для Celluless



Celluless - вакуумний масажний апарат, який сприяє видаленню набряклості і руйнуванню структури целюліту.



Вакуумний тренажер знімає стрес, втому і покращує стан шкіри. Купити вакуумний масажер Ви зможете в нашому інтернет-магазині за найбільш низькою ціною.



Крім правильного харчування і фізичних вправ, для придбання фігури Вашої мрії, не обійтися без вакуумного тренажера celluless, який допоможе впоратися з целюлітом, шляхом вакуумного масажу. Використання celluless не тільки допоможе віднайти бажані форми, але ще і поліпшить Ваше самопочуття і зробить здоровішим в цілому! Справа в тому, що вакуумний масажер активно виводить токсини з організму, а також, помітно поліпшує кровообіг і тонус м'язів. Крім цього, вакуумний тренажер використовується при захворюванні венозної і лімфатичної недостатності.



Як же працює антицелюлітний масажер?



Завдяки процесу всмоктування, відбувається стимуляція процесів роботи шкіри, що сприяє розщепленню жирових клітин і виведенню їх природним шляхом. Подібні масажери використовуються в косметичних салонах, але вартість одного сеансу далеко не з дешевих. Так навіщо ж витрачати таку кількість грошей за одну процедуру, якщо Ви можете придбати celluless набагато дешевше і користуватися ним в будь-який час?! Використовуючи вакуумний масажер, Ви не тільки втрачаєте вагу, але і забезпечуєте зникнення целюліту і обвислої шкіри! Унікальність даного тренажера полягає в тому, що використовувати його можна як на проблемних ділянках тіла, так і на обличчі! Використовуючи вакуумний тренажер в області обличчя, Ви вже за декілька сеансів досягнете приголомшливого результату! Ви з легкістю позбавитеся від набряків, поліпшите циркуляцію крові і вирівняєте колір обличчя! При масажі всього тіла, масажер антицелюлітний значно покращує контури фігури, надає релаксуючий, лікувальний вплив і навіть знімає біль! Крім основних переваг celluless, є і другорядні, але не менш приємні. Масажер Ви зможете взяти з собою куди завгодно, адже він не займає багато місця, а використовувати його Ви зможете скрізь, де є розетка. Крім того, користуватися celluless може будь-який член сім'ї, кому не протипоказаний звичайний масаж. Ви безумовно будете приємно здивовані тим, як вакуумний тренажер виконує Ваші мрії, щодо зовнішнього

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 1.452198 s.